DermaGroom

Na het behalen van mijn diploma en de stage bij Debrotrim in Hummelo ben ik gecertificeerd als huid en vacht professional van Dermagroom. In de salon ben ik niet alleen bezig met de vacht maar ook met de huid van de hond. Ik werk alleen met producten van Dermagroom. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid en vacht. De producten zijn dermatologisch getest. Heeft uw hond een huidallergie dan bent u hier op het juiste adres!

Dermagroom Alledag shampoo

Milde en reinigende shampoo die te gebruiken is op elk type vacht. Het neutraliseert de geur en is speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te ondersteunen met vetzuren en  ceramiden. De shampoo is door de honing, calendula en kamille zacht en verzorgend. Het hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en elasticiteit in de huid. De toevoeging van een conditioner zorgt ervoor dat klitten en eventuele losse wol gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bevat o.a. SK-Influx V®, phytosphingosine, honing, calendula, kamille en hyaluronzuur.

Dermagroom Atopcalm shampoo

Ontwikkeld voor dieren met een allergie-gevoelige en/of droge huid. Een zachte, professionele shampoo met de perfecte combinatie van kruiden om allergenen te verwijderen en de huid te verzorgen. De shampoo voorkomt dat bacteriën en gisten de overhand krijgen en heeft een jeukstillende werking. Speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te  ondersteunen met vetzuren en ceramiden. Bevat o.a. SK-Influx V®,phytosphingosine, honing, calendula, kamille, hyaluronzuur, aloë vera, allantoïne en zinkpyrithione.

Dermagroom Ontvettende shampoo

Diep reinigende shampoo die vuil, schilfers, allergenen en vet van de huid en uit de vacht verwijdert. Tevens geschikt om onaangename geurtjes te neutraliseren. Het is een mooie shampoo voor extreem vette vachten door bijvoorbeeld kerolytische problemen (vette seborroe). Zinkgluconaat i.c.m. vitamine B6 remt de talgproductie. Bevat o.a. zinkgluconaat, vitamine B6, natrium salicylaat, honing en salvia. We raden aan om na deze shampoo nogmaals te wassen met de Alledag of AtopCalm shampoo, of de Huidconditioner spray als naspoeling te gebruiken.

Dermagroom Huidcontioner spray

Een olievrije spray die zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. De speciale formule is samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en de bacteriegroei te verminderen. Ideaal om in te zetten na het wassen met een dermatologische shampoo of bij dieren met een droge tot zeer droge huid. De huidconditioner kan direct op de huid worden gesprayd of na het wassen in verdunde oplossing als verzorgende conditioner over de vacht worden gegoten. Bevat o.a. hyaluronzuur, ureum, zinkgluconaat en melkzuur.

Dermagroom Huidplooidoekjes

Deze huidvriendelijke doekjes kunnen gebruikt worden voor het reinigen van (licht) geïrriteerde en plooien (neus, staart, lip, huid rondom vulva en anus). Bij honden of katten, gediagnostiseerd door de dierenarts met terugkerende lipplooi eczeem of kin acne, kunnen de doekjes als onderhoud dagelijks gebruikt worden. Bevat o.a. chloorhexidine vitamine E, aloë vera en glycerine.

Dermagroom Spotspray

De Spot spray kan worden ingezet bij de reiniging van wondjes, geïrriteerde of ontstoken huid. Het spoelt vuil, zoals gele korsten (eiwitten en vetten), weg en helpt infectie te voorkomen. De aangedane huid zal op deze manier sneller kunnen herstellen. Ideaal bij het schoonmaken van hotspots en tussenteeninfecties. Het is een fysiologische zoutoplossing met o.a. chloorhexidine, glycerine en polysorbaat.

Geschikt voor langdurig gebruik.

Dermagroom EHBO set

Onze EHBO set biedt eerste hulp aan huis bij een wondje of beginnende hotspot! In de EHBO set vindt u een DermaGroom Spot spray, een tube Honinggel, een rolletje rekverband en drie gaasjes.

Dermagroom Honinggel 20 gram

De gel bevat 45% zuivere honing en glycerine en heeft een antibacteriële en verzachtend werking. Het wordt gebruik voor de behandeling van de beschadigde of ruwe huid en bij oppervlakkige wondjes. Als eerste hulp bij het inknippen en verwonden van de huid, bij het beschadigen van wratten bij trimbehandelingen en na het reinigen met Spot spray bij hotspots.

Dermagroom Traanstreep voedingssupplement

Het Traanstreep voedingssupplement is een 100% natuurlijke kuur die van binnen uit helpt om de traanstrepen te reduceren en te voorkomen. Het product bestaat uit een samenstelling van etherische oliën en kruiden. De vloeistof kan door de voeding worden gemengd of kan direct toegediend worden. 

Dermagroom Voetbruis-balletjes

In te zetten als voetenbadje om de aangedane huid van de pootjes te reinigen. Denk hierbij aan milde tussenteeninfecties, een ontstoken nagelbed, afgescheurde of gebroken nagels, milde irritaties van de voetzolen en pootjes. Beschadiging door het lopen op harde ondergrond of door vocht, kou, pekel en sneeuw. Bevat o.a. Dode Zeezout, kamille en calendula.

Daily Fresh mousse no Fragrance

Daily Fresh mousse No Fragrance reinigt snel, gemakkelijk en effectief de stinkende vacht zonder water. Het ingrediënt Sinodor is veilig en maskeert vieze geur niet, maar verwijdert deze krachtig. Door zachte ingrediënten zoals kamille, calendula, panthenol en hyaluronzuur worden de huid en vacht gehydrateerd voor een optimale conditie. De mousse is geschikt voor zowel de verzorging van de normale als de schilferige en vette huid en vacht. De mousse reguleert de talg door onder andere de rijk toegevoegde ceramiden. De mousse is zeer geschikt voor dieren die niet graag gewassen worden of erg gevoelig zijn voor geuren.

Daily Fresh mousse Blue Lotus

Daily Fresh mousse Blue Lotus reinigt snel, gemakkelijk en effectief de stinkende vacht zonder water. Het ingrediënt Sinodor is veilig en maskeert vieze geur niet, maar verwijdert deze krachtig. Door zachte ingrediënten zoals kamille, calendula, panthenol en hyaluronzuur worden de huid en vacht gehydrateerd voor een optimale conditie. De mousse is geschikt voor zowel de verzorging van de normale als de schilferige en vette huid en vacht. De mousse reguleert de talg door onder andere de rijk toegevoegde ceramiden. De mousse is zeer geschikt voor dieren die niet graag gewassen worden.

Sensi mousse

Dermagroom Sensi mousse is een droogshampoo voor dieren met een rode, droge en/of gevoelige huid. Deze mousse is ontwikkeld om de geprikkelde huid te kalmeren en te voeden door de toevoeging van havermoutextract, allantoïne, kamille en calendula. Vitamine E, hyaluronzuur en ceramiden versterken de huidbarrière. De mousse is zeer geschikt voor dieren die niet graag gewassen worden.

Afspraak maken of meer weten?